De mooiste buiktaarten op Instagram

  • Geplaatst op
  • Door Sweet Choice
  • 0
De mooiste buiktaarten op Instagram

De buiktaart is bijna niet meer weg te denken tijdens een babyshower. Wij hebben via Instagram een paar hele mooie taarten gevonden om met jullie te delen als inspiratie. Zo kan je vast wat ideeen op doen voor jouw buiktaart. Wat is jou favoriet?

Qua decoratie is deze taart echt super mooi. De “buik” is decoratief bedekt met mooie toeven. En de decoratieve bloemetjes zien er super schattig uit. 


Deze buiktaart is erg sweet, het wit en lichtroze maken het een hele lieve taart. De strik is heel mooi gemaakt en de baby op de buik lijkt op een soort kleedje te liggen. 

Deze taart is erg leuk omdat er voetjes te zien zijn in de buik. Daarnaast is er gebruik gemaakt van bloemen. Aan de zijkant zitten wat rozen en madeliefjes. 

Ben je van wat meer decoratie dan kan je deze taart goed gebruiken als inspiratie. Wat opvalt aan deze taart is de decoratie die lijkt op kant en in het midden lijkt het of er parels liggen.

 
Dit is even wat anders dan de blauwe of roze buiktaart. Het doet en beetje denken aan een zwangere vrouw in de zomer. De strik is ook erg mooi gemaakt.


Wil je nog meer inspiratie opdoen via Instagram? Zoek dan op #buiktaart.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Twitter

Facebook