Win een complete kleuren set fondant!

 • Geplaatst op
 • Door Sweet Choice
 • 12
Win een complete kleuren set fondant!

Deze maand maak je kans op een complete set fondant! De set fondant bestaat uit 17 verschillende kleuren van 250 gram. De Sweet Choice rolfondant is de fondant voor het bekleden van taarten of het maken van decoraties. Onze fondant heeft een hoge rolkwaliteit en een soepele textuur zodat de fondant zeer gebruiksvriendelijk is en dun uitrolbaar. De fondant blijft zacht tijdens bewerking. Na bewerking hardt de fondant uit. 

HOE MAAK JE KANS?

Like het bericht van de winactie op de Facebookpagina van SweetChoice en laat hier je e-mailadres achter. We maken de winnaar bekend op donderdag 8 juni! Dus nodig al je vrienden uit die ook van taarten, cupcakes en zoetigheid houden! 

Reacties

 1. Yvonne Eggers Yvonne Eggers

  Ich würde sooooooooooooooo gerne Gewinnen ( Ik zou dit set graag willen winnen.) ..Ich bin glaub ich euer größter Fan... ich liebe euer Fondant
  Macht bitte so weiter und ich sende ganz liebe Grüße.. Eure Eve

 2. Erna Neuteboom Erna Neuteboom

  Probeer het gewoon.....makkelijk rollen...lijkt me heerlijk....mooie kleuren...geweldig....goede smaak...super...dus...ja heeeeeel graag

 3. Diane Diane

  Dit merk nog nooit gebruikt, maar misschien nu een kans om het uit te proberen. Heb nu funcakes, maar bevalt me niet echt.

 4. Cindy Abts Cindy Abts

  Al verschillende merken geprobeerd, maar toch steeds terug naar Sweet Choice! Werkt voor mij het beste!

 5. Erna Neuteboom Erna Neuteboom

  Zou hardstikke fijn zijn om te winnen. Als makkelijk is om te rollen is het helemaal feest voor mijn handjes. Dus yes....gaaf...raag

 6. Marijke van snick Marijke van snick

  Wauw, graag een kansje! Binnenkort maak ik een dubbele taart van bumba, dus rolfondant nodig aan de lopende band. :)

 7. Joke dekeyzer Joke dekeyzer

  Ik bak heel graag en kan mij zo eens uitleven om een paardenmolrn te maken

 8. Marina de Jong Marina de Jong

  Ik zou dit set graag willen winnen. Ik ben nog maar net begonnen met het zelf maken van ttaarten. Dit is een mooie gelegenheid om te zien/ervaren hoe het met jullie fondant werkt.

 9. Marina de Jong Marina de Jong

  Ik zou dit set graag willen winnen. Ik ben nog maar net begonnen met het zelf maken van ttaarten. Dit is een mooie gelegenheid om te zien/ervaren hoe het met jullie fondant werkt.

 10. Amanda Amanda

  Ik ben fan van sweet choice fondant. Makkelijk te kneden, mooi soepel, goed uit te rollen. Geen oneffenheden of gaatjes en prachtige kleuren.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Twitter

Facebook