Win vier zakken bakmixen naar keuze!

 • Geplaatst op
 • Door Sweet Choice
 • 14
Win vier zakken bakmixen naar keuze!

Deze maand maak je kans op vier zakken bakmixen naar keuze! Je kan kiezen uit bijvoorbeeld biscuit, wafels, cupcakes, muffins, carrot cade, red velvet en nog veel meer.

 

Sweet Choice heeft de laatste zes maanden intensief gewerkt aan de ontwikkeling van heerlijke bakmixen. Er is niet alleen heel veel tijd gaan zitten in onze nieuwe verpakkingen. Ook de mixen zelf zijn uitvoerig en veelvuldig getest. Keer op keer hebben we de smaak steeds weten te verbeteren. Het begin product was lekker, in de afgelopen maanden werd de smaak lekkerder, maar het eindproduct die we deze maand gelanceerd hebben is het lekkerst!

 

Bakken wordt nu wel heel eenvoudig!
Je voegt zelf een paar ingrediënten toe, soms zelfs alleen maar water en mengt het tot een smeuïg geheel. Daarna giet je het over in een vorm, bakt verder volgens recept en voilà…je taart, cupcake, muffin, wafel, cake of koekje is klaar!

 

Shop de bakmixen hier: www.sweetchoice.nl/nl/food/bakmixen 

HOE MAAK JE KANS?

Like het bericht van de winactie op de Facebookpagina van SweetChoice en laat hier je e-mailadres achter. We maken de winnaar bekend op donderdag 11 mei. 

Reacties

 1. Miek Miek

  Graag zou ik jullie mixen willen testen! De prijs is interessant, maar wel een gok wanneer je niet weet of ze ook lekker zijn.

 2. Jenneke van Maurik Jenneke van Maurik

  Ik doe heel graag mee wat een superleuke kans om met mijn meiden de keuken in te gaan om iets lekkers te maken en bakken. vr gr Jenneke

 3. GREVEN GREVEN

  mooie prijs heb nog nooit bakmixen gebruikt maar iedereen vind ze heerlijk dus een mooie gelegenheid ze uit te proberen tenminste als ik win hoop ik

 4. Jolanda Van der Toolen Jolanda Van der Toolen

  Graag wil ik de mixen uitproberen, gebruik nu altijd de mixen van funcakes

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Twitter

Facebook